Tuolla kävellessä pellolla,ei ihan huviksi vaan hyödyksi. Siis otin maanäytteitä purkkiin,meni ihan kuntoilusta kuitenkin. Olen huomannut että onkin hyvä,että kännykkä on mukana. Tulee kaiken laisia luonnon kuvia otettua.

Tässä sieviä keltaisia kukkia. Yritin kylläkin ottaa kuvan kukista ja koirasta. No eipä oiken onnistunut kun hurtta keksi käydä mielummin istumaan kauniiden kukkien päälle,joten piti tyytyä kukkiin vain.

568288.jpg

Toisella pellolla olikin jo kuovi tehnyt sievän pesän. Perheen lisäystäkin on jo tulossa. Jos en olisi tiennyt että pesä on pelolla en kyllä olisi huomannut,niin maastoon sopeutuva on pesä.

568290.jpg

Sitten olen tehnyt pari pientä lahja laatikkoa. Kumpikin meni syntymäpäivälahjaksi,sisällä oli sievät korut. Koirakuva laatikossa oli tummanvihreistä makeanvedenhelmistä tehty kaulakoru ja kukka laatikossa oli tummanpunertava kaulakoru, johon on käytetty granaatteja, särmikkäitä lasihelmiä ja siemenhelmiä. Korut teki tilauksesta Anne K-R, hänen sivullaan on myös kuva koruista.

568326.jpg

568308.jpg

Nyt sitten uppoudumme taas virkkaamaan virkkausringin maskottivirkkausta. Tassut ovat menossa....ainut että eivät meinaa tulla saman kokoiset.Yritämme korjata asiaa....