Meillä päin tuota sadetta on riittänyt harvase päivä. Pikuisen jo kyllästyttää,vaikka onhan tietysti syksy alkanut. Eilen kun sade alkoi ja satoi tänään iltapäiväksi asti,vettä on tullut jo 70mm. Lupasivat kait lisää vettä huomenna tulevaksi. Kukaan perheessämme ei muista,että peltomme olisi koskaan näyttäneet tältä.


915936.jpg
Tämä on otettu aivan ammu sillan reunalta,pikku mullit ovat ihmetelleet kovasti kun ei voi mennä laitumelle. Kyllä tietysti voisivat,mutta pelkäävät kun ei näe minne astuisi.

915943.jpg
Tässä jossain piti olla oja.....

915958.jpg

915983.jpg
Tässä virtaa hienosti vesi tien yli,naapurin pellolle.
Tänään siis olis hienosti voinut soudella jollalla naapuri kylälle,koska kaikkia ojat ja alavat pellot olivat veden peitossa. Jopa naapurikylälle katsottaessa useampi hehtaari.

Meillä oli myös vieraileva muuttolintu.En ole kyllä varma mikä laji ,koska lintukirjassa oli niin paljon vaihtoehtoja. Epäilen että jonkinlainen Sirri. Jos joku fiksumpi osaisi kertoa varmemmin.

915928.jpg
Vähän huono kuva,lintu oli kuitenkin aika hömppä ei pelännyt ollenkaan. Hyvä ettei mei Severi huomannu ja päättänyt tehdä pääruokalajia päiväksi.